HeaderImg

Toiminta

Kesätapaamiset

Vuosikokousten välivuosina on tullut tavaksi järjestää teemallisia kesätapaamisia. Paikat ovat vaihdelleet ohjelmasta riippuen. Olemme kokoontuneet esim: Kuvaskankaan kylätalolla ja Koittankosken koululla.

Parina edellisenä vuonna olemme järjestäneet Puskakappelimaratonin yhdessä Koittankosken kylätoimikunnan ja Koittankosken metsästysseuran kanssa. Maratoni on 10 km:n pituinen taival, jota kuljetaan kävellen, juosten tai polkupyörällä. Reitti kulkee Korpusen kautta Isojoentielle ja takaisin koululle. Nettisivujen kautta voitte esittää toivomuksia teemoista, joiden puitteissa kokoonnumme. Palautetta voit lähettää tästä.

Vuosikokoukset

Sukuseuran sääntöjen mukaan virallinen vuosikokous on järjestettävä joka kolmas vuosi. Kokouksen asialistalla ovat toimintakertomus, tilit, toimintasuunnitelma ja budjetti. Myös henkilövalinnat ovat asialistalla. Kokousohjelmassa on yleensä myös musiikkia ja ruokailua. Vuosikokouksia on aiemmin järjestetty Kuvaskankaan kylätalolla, Merikievarissa ja Merikarvian Rantahuoneella. Vuosikokous on tilaisuus, missä jäsenet voivat käyttää päätösvaltaansa, tuoda esille ehdotuksia ja saada selvyyttä kolmen vuoden toiminnasta. Vuosikokouksen päätökset antavat suuntaviivat ja perustan sille mitä ja minkälaista ohjelmaa seuraavana kolmivuotiskautena tarjotaan. Vuosikokouksen päätökset voi jatkossa lukea kotisivultamme.

Vuosijuhlat

Sukuseura Korpunen ry:n 10-vuotisjuhla järjestettiin Merikarvian seurakuntatalolla v. 2006. Kuvagalleriaan tulee jatkossa kuvia myös ko. tapahtumasta. Myös muiden tapahtumien kuvia saanemme kaikkien katsottavaksi. Toki meillä on käytössä edelleen Sukuseuran valokuva-albumi, johon jäsenet voivat tuoda tilaisuuksistaan ottamiaan kuvia tai lähetttää ne osoitteesseen : aki.palomaki@gmail.com , jolloin saamme ne myös kuvagalleriaan.

Hallituksen kokoukset

Hallitus pyrkii kokoontumaan vähintään neljä kertaa vuodessa. Asioiden laadusta ja määrästä riippuen kokoonnutaan useammin. Hallituksen tehtävänä on toteuttaa vuosikokouksen päätöksiä ja valmistella tapahtumia ja tulevia kokouksia ja niihin kuuluvia asioita sekä tiedottaa asioista jäsenistölle. Jäsenrekisterin ja sukututkimusrekisterin vastaavat henkilöt on nimetty ko. rekisteriselosteissa.

Yhteistyö muiden sukuseurojen kanssa

Tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan osallistumme myös yhteistyöhön muiden tahojen kanssa.

Viimeisimmät julkaisut

10.06.2022 - Kesäkörriäiset ja Pusk...

06.07.2021 - Puskakappelimaratooni kes...

20.03.2021 - Sukuseuralle sähköposti...

20.03.2021 - Kesän 2021 sukutapahtumi...

20.07.2017 - Vuosikokous la 5.8.2017